Vermelding?


Fbg.be is reeds 22 jaar actief in België en heeft meer dan 100.000 bedrijfsvermeldingen. Een vermelding bevat uw adresgegevens, een beschrijving van uw activiteiten, een kaart met uw locatie, een link naar uw website, eventueel een foto of logo, en een link naar een e-mailformulier. Het ziet er ongeveer als volgt uit: https://www.fbg.be/107069 (opent in nieuw venster). Zoals u ziet is het een simpel webadres: www.fbg.be/107069; al onze vermeldingen hebben een dergelijk webadres zodat de vermelding eenvoudig te communiceren is. Ook is de vermelding geoptimaliseerd om opname en een hoge plaatsing bij google en andere zoeksystemen te bevorderen; zo bent u niet alleen via onze site te vinden maar ook wereldwijd via Google en andere zoeksystemen.

Gratis?


Opname is volledig gratis. Fbg zal u nooit iets zonder uw uitdrukkelijke toestemming en wens in rekening brengen. Onze inkomsten komen uit extra diensten die wij via de site aanbieden en uit advertentieinkomsten. Wij verkopen uw gegevens en e-mailadres niet. Ook tonen wij uw e-mailadres niet op de site, zodat spammers niet via ons aan uw gegevens kunnen komen. Alle privacy gevoelige informatie zoals uw email adres worden op een server onder eigen beheer opgeslagen.

(Pers-)berichten?

U kunt berichten van allerlei aard bij uw vermelding laten opnemen: zodra uw vermelding is geactiveerd kunt u inloggen en dergelijke berichten toevoegen, wijzigen of verwijderen. De 5 meest recente berichten worden op de voorpagina van de website opgenomen terwijl uw 5 meest recente berichten onder uw eigen vermelding worden geplaatst.

FBG

FBG is eigendom van een solide bedrijf, we zijn reeds 27 jaar actief in Nederland met fbg.nl.


Selecteer uw rubriek:

Zoek en selecteer een rubriek voor uw onderneming. Doet u bijvoorbeeld iets met fruit? Vul dan 'fruit' in en klik op 'Zoek'. U kunt zoeken tot u een toepasselijke rubriek heeft gevonden. Zodra u deze heeft gevonden, klik er dan op.